O nama

Obiteljsko poduzeće „Stubmar“ d.o.o. osnovano je 1994. godine, osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja i maloprodaja robe. U prvim godinama poslovanje se odvijalo u iznajmljenom prostoru, a baziralo se samo na veleprodaji robe na području cijele Republike Hrvatske. 2006 godine otvara se i maloprodajna poslovnica u vlastitom prostoru.

Dugogodišnje uspješno poslovanje poduzeća temelji se na stvaranju i održavanju poslovnih odnosa s klijentima i dobavljačima. Kako bi uspjeli održati takav odnos poduzeće svakodnevno prati, analizira i prilagođava se potrebama i zahtjevima tržišta.

U prodajnom asortimanu nudimo preko 10 000 artikala iz područja vodomaterijala, sanitarija, keramičkih pločica, elektromaterijala, vijčane robe, boja, brava i okova, poljoprivredne i građevinske alate i druge proizvode koji kupcima čine svakodnevnicu ugodnijom i lakšom.

Pomno biran široki asortiman proizvoda zadovoljit će potrebe svih klijenata za kompletnim uređenjem domova, uz povoljne cijene i kratke rokove isporuke, spremni smo Vam tako ponuditi najpoznatije domaće i strane brendove koje možete pronaći na jednom mjestu. Tako Vam omogućujemo da uštedite svoje dragocjeno vrijeme koje u današnje doba ubrzanog načina života svakako potrebno.

Uz našu široku ponudu proizvoda, u našoj trgovini i/ili u kontaktu s nama, uvijek ćete naići na ljubazno i educirano osoblje, koje je u svakom trenutku spremno pružiti odgovore i dati prave informacije na sva Vaša pitanja i upite.

Dokaz našoj kvaliteti i predanosti radu potvrdio je velik broj zadovoljnih kupaca, postanite i Vi jedan od njih!

Newsletter

Prijavite se na newsletter i besplatno primajte novosti, akcije i posebne ponude.